Felhasználónév:

Jelszó:

Új jelszó kérés / Segítség
Főoldal Gyermekvédelem Ifjúságvédelem Alkohol Rehabilitáció Idősgondozás Nyomda Karitász További Tevékenységek

Átmeneti Otthon - Videók


Tartalom:
 

 
Kirándulás a Kereki várba 2012. augusztus
 Reménység Családok Átmeneti Otthona 2012 évi augusztusi kirándulása a Kereki várromhoz és a Balatonhoz. 
Második születésnapunk alkalmából
 Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Reménység Alapítvány munkatársainak az intézmény létrehozásáért, viszontagságos körülmények közötti működtetéséért. Szeretnénk köszönetet mondani a Keresztény Advent Közösségnek, hogy szűk két éven keresztül ereje, anyagi erőforrásai híján is mindent megtett azért, hogy jó fenntartónk legyen. És szeretnénk köszönetet mondani a Hetednapi Adventista Egyháznak, hogy 2012 szeptemberétől átvállalta fenntartásunkat, és lehetőséget adott munkánk további folytatásának. A lakók nevében pedig köszönjük mindhárom szervezetnek, hogy súlyos krízishelyzetünk idején befogadtak bennünket, és segítségünkre voltak. Jó dolog, hogy olyan országban élünk, ahol odafigyelnek azokra a családokra is, akik krízishelyzetük miatt szakadnának el egymástól.

 


 

Első születésnapunk alkalmábólIntézményünk első születésnapi megemlékezésére készített kis videóösszeállítás. Megszólalnak benne munkatársaink, lakóink, gyermekeik. Jó érzés visszatekinteni az indulás nehézségeire, a kihívásokra, a megoldott feladatokra. Sokat tanultunk abból az évből, és mindenki úgy ment el már akkor is tőlünk, hogy sokat változott előnyére.


 
Bemutatkozó videó
 

A film az Otthon működésének mindennapjait mutatja be gyakorlatiasan. A negyedórás összeállításban lakóink is elmondják véleményüket ellátásukról, az itteni fejlődés lehetőségéről. A bemutatót ajánljuk gyermekvédelmi szakemberek, a szociális munka után és a társadalom igen nehéz helyzetbe sodródói után érdeklődők figyelmébe.

 
Lap tetejére